Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Απολογισμός 7ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Αναρτήθηκε: Nov 23, 2016 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Παιδεία προβολές: 465 Tags (Λέξεις κλειδιά): Απολογισμός 7ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορική
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Το Επιμελητήριο Καβάλας, το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ διοργάνωσαν στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», το έβδομο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (www.i2fest.gr) από Παρασκευή 7 έως και Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.

Το φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής διέθετε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα δράσεων με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα στους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων, να αναδείξει καινοτόμες πρακτικές από τον ελλαδικό χώρο, να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και στους ανθρώπους της παραγωγής να δουν τις καινοτόμες προτάσεις τους  και όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποιες πολιτιστικές δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Οι δράσεις του 7ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που έγιναν στο παραπάνω πλαίσιο ήταν:

Την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10, 11, 12, 13 και 14 Οκτωβρίου επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ πάνω από 3.500 μαθητές από 40 σχολεία της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι μαθητές απόλυτα προγραμματισμένα και συντεταγμένα παρακολούθησαν ομιλίες με θέματα σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαιδευτική ρομποτική και τη συνεργατική μάθηση και τον τρόπο να φτιάξουν το δικό τους ρομπότ με λίγα χρήματα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα περίπτερα με 32 εκθέματα των φοιτητών από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, από 4 σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ανεξάρτητους εκθέτες, που αφορούσαν σε ρομποτικές κατασκευές, συστήματα βασισμένα σε υπολογιστή (ενσωματωμένα συστήματα) και εμπορικά πακέτα.

Για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ διοργανώθηκε στον ίδιο εκθεσιακό χώρο ταυτόχρονα την εμπορική έκθεση KAVALAEXPO. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επισκεφτούν τα εκθέματα και οι περίπου 15 χιλιάδες επισκέπτες της KAVALAEXPO.  

Το Σάββατο 8-10-2016 από 11.00 έως 14.00  διοργανώθηκαν δύο δράσεις στο πλαίσιο ενός θέματος με τίτλο: «Μαθαίνουμε τις Νέες Τεχνολογίες Παίζοντας με τα Παιδιά μας», όπου στην πρώτη δράση γονείς και παιδιά συνεργάστηκαν στην κατασκευή και το προγραμματισμό των δικό τους ρομπότ χρησιμοποιώντας Lego Mindstorms και στη δεύτερη δράση τα παιδιά παίζοντας ένα θεατρικό παιχνίδι με τους γονείς τους διδάχτηκαν έννοιες της πληροφορικής χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Την Κυριακή 9-10-2016 έγινε μια ημερίδα αναπτυξιακού χαρακτήρα με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Τομέα με τη Χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ενσωμάτωση της Καινοτομίας» με εισηγητές τους: 1. Μαρκόπουλο Θεόδωρο Δρ. Γεωπόνο, Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καβάλας με θέμα: «Διαθέσιμα Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Γεωργία και τα Τρόφιμα», 2. Μιχαηλίδη Αναστάσιο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ με θέμα: «Η συνεισφορά της Δικτύωσης και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα και της Υπαίθρου», 3. Γκέρτση Αθανάσιο, Δρ. Γεωπόνο, Καθηγητή στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με θέμα: «UAVDrones ή UAS):  Μη Επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα: Τεχνολογίες Εναέριας Επισκόπησης του Συστήματος Εδάφους-Φυτού», 4. Παπαδόπουλο Σωτήριο, Δρ. Γεωπόνο, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα: «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων», 5. Παπαϊορδανίδη Ιωάννη, Γεωπόνο, Επιχειρηματία με θέμα: «Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών και της Καινοτομίας στην Παραγωγή Οσπρίων» και 6.  Χατζηλιάδη Γεώργιο, Δ/ντη Υπηρεσιών και Πληροφορικής της ΕΑΣ Καβάλας με θέμα: «Χρήση Νέων Τεχνολογιών στην ΕΑΣ Καβάλας»

Το Σάββατο 15-10-2016 έγινε ένας διαγωνισμός ρομποτικών οχημάτων που ακολουθούν μια μαύρη γραμμή σε άσπρο φόντο (Line Followers)  που αφορούσε σε διαγωνιζόμενους επιπέδου: 1. Δημοτικών Σχολείων, 2. Γυμνασίων, 3. Λυκείων και 4. Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Την ίδια ημέρα έγινε μια δεύτερη ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες Πρακτικές στην Εκπαίδευση» και  εισηγητές τους: 1. Γεωργιάδου Βέτα, Νηπιαγωγό, Επιχειρηματία με θέμα: «Η καινοτομία στο Σχολείο της Φύσης», 2. Νταουλτζή Ιωάννη, Φιλόλογο & Πολιτικό Επιστήμονα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με θέμα: «Οι Εκπαιδευτικές Επισκέψεις ως Ανακαλυπτική Περιπέτεια και Παιγνιώδης Μάθηση», 3. Έφη Ταμπακάκη, Φιλόλογο, Δ/ντρια  Ά Αρσάκειου Γυμνάσιου Ψυχικού με θέμα: «Πολιτιστικό Διήμερο: Ανοίγοντας τις Πόρτες του Σχολείου στον Πολιτισμό» 4. Τσιστή Δημήτριο, Δ/ντή ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. με θέμα: «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ.», 5. Δήμητρα τσανάκα, Δήμαρχο Καβάλας, με θέμα: «Η αριστεία στην Εκπαίδευση».

Την ημερίδα ακολούθησε ο απολογισμός των εργασιών του Φεστιβάλ που έγινε από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Καθηγητή Δ. Πογαρίδη και την απονομή των βραβείων στις εργασίες εκθέματα, όπως αυτή αποφασίστηκε με μυστική ψηφοφορία του σώματος αξιολόγησης των εργασιών που αποτελούνταν από τους 100 εθελοντές.

Το Φεστιβάλ έκλεισε το λαϊκό παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου ΝΕΑΠΟΛΙΣ με μουσική του Ελληνικού Κινηματογράφου σε διεύθυνση Ν. Μπογιάρη.  

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο, όπου οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Το γεγονός που εντυπωσίασε, πέρα απ’ όλα τα άλλα, τους επισκέπτες ήταν η εξαιρετική του οργάνωση και οι 100 εθελοντές φοιτητές και εκπαιδευτικοί που με τη φιλοτιμία, την ευγένειά και την θέλησή τους για προσφορά αποτέλεσαν τον καταλύτη και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των στόχων του φεστιβάλ με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

 

 

Το Φεστιβάλ επισκέφτηκαν τα παρακάτω 40 σχολεία από 10 νομούς της Μακεδονίας με πάνω από 3.500 μαθητές:

 

ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

1.    2ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας

2.    12ο Δημοτικό Καβάλας

3.    18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

4.    1ο Δημοτικό σχολείο Ν. Περάμου

5.    1ο Γυμνάσιο Καβάλας

6.    3ο Γυμνάσιο Καβάλας

7.    4ο Γυμνάσιο Καβάλας

8.    5ο Γυμνάσιο Καβάλας

9.    6ο Γυμνάσιο Καβάλας

10. 7ο Γυμνάσιο Καβάλας

11. Γυμνάσιο Ποδοχωρίου

12. Γυμνάσιο Καρβάλης

13. 1ο ΓΕΛ Καβάλας

14. 3ο ΓΕΛ Καβάλας

15. 5ο ΓΕΛ Καβάλας

16. 6ο Λύκειο Καβάλας

17. Λύκειο Ελευθερούπολης

18. Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καβάλας

19. 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας

20. ΕΠΑΛ Χρυσούπολης  

ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

21. 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

22. 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

23. Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

24. Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

25. 3ο ΓΕΛ Ξάνθης

26. 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης

27. 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης

28. Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

29.5ο Γυμνάσιο Δράμας

30. Γυμνάσιο Κυργίων Δράμας

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

31. 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

32. 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

33. 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

34. 5ο Γυμνάσιο Σερρών

35. 2ο ΓΕΛ Σερρών

36. 1ο ΣΕΚ και 1ο ΕΠΑΛ Σερρών

ΝΟΜΟΣ Θεσσαλονίκης

37.    1ο Γυμνάσιο Χορτιάτη

ΝΟΜΟΣ Πιερίας

38.    Γυμνάσιο Περίστασης Κατερίνης

ΝΟΜΟΣ Κοζάνης

39.     2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης

ΝΟΜΟΣ Καστοριάς

40. 1ο ΕΠΑΛ Καστοριάς

 

Παρουσιάστηκαν οι παρακάτω 32 εργασίες:

 

1.       Android Εφαρμογή για την Επικινδυνότητα της Ηλιακής Ακτινοβολίας

2.       Ασύρματο στροφόμετρο με διεπαφή Η/Υ και παραθυρική εφαρμογή απεικόνισης GUI

3.       Εικονική Περιήγηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά

4.       Drawing Robot

5.       ICTE STRIKE

6.       Τηλεχειρισμός Αυτοκινήτου

7.       Smart Home: Έλεγχος Σπιτιού από Κινητό Τηλέφωνο

8.       Χειρισμός Οικιακών Συσκευών Μέσω WiFi με τη Χρήση Συσκευής Android (Κινητό ή Tablet)

9.       Εχθρικό Έδαφος

10.    Διαδικτυακή Υπηρεσία Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

11.    PIano Αφής και Εκμάθησης

12.    Αυτόματος Πωλητής Καυσίμων με τη Χρήση RFID

13.    Ασφαλές Έξυπνο Χρηματοκιβώτιο

14.    Αυτόνομο Υποβρύχιο ROBODITE

15.    Προσομοιωτής Κίνησης για Αγωνιστικά Παιχνίδια

16.    GEP - DRONE Research & Development

17.    Γνωριμία με το Ruspberry Pi

18.    Ρομποτικός Βραχίονας

19.    Devillino10

20.    Έξυπνο Σπίτι

21.    Aurasma

22.    Ιστορία Γ Λυκείου Με τη Χρήση Aurasma

23.    DysMath

24.    Ταξίδι στην Πόλη της Καβάλας

25.    R.OX.AN.E. (εκτός συναγωνισμού)

26.    Διαδραστικό Τραπέζι (εκτός συναγωνισμού)

27.    Ηλεκτρονική Άρπα με Χρήση LASER (εκτός συναγωνισμού)

28.    Σολιστική Κιθάρα με Χρήση LASER (εκτός συναγωνισμού)

29.    Σύστημα Αναπαραγωγής Μαγνητοφωνημένων Ουρλιαχτών (εκτός συναγωνισμού)

30.    Τεχνητή Όραση με Υπέρηχους (εκτός συναγωνισμού)

31.    Υπηρεσία Δημιουργικής Απασχόλησης (εκτός συναγωνισμού)

32.    Χώρος Στάθμευσης Αεροπλάνων (εκτός συναγωνισμού)

 

 

Τα βραβεία στα εκθέματα του φεστιβάλ απονεμήθηκαν ως εξής:

Το Ειδικό Βραβείο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην αρτιότερη εργασία (έκθεμα) του φεστιβάλ με τίτλο «Αυτόνομο Υποβρύχιο ROBODITE», δημιουργό τον Χαράλαμπο Βαφειάδη και επιβλέποντα τον Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δρ. Δημήτριο Πογαρίδη.

1ο Βραβείο στην εργασία (έκθεμα) με τίτλο «Προσομοιωτής Κίνησης για Αγωνιστικά Παιχνίδια», δημιουργό τον Χατζημιχαήλ Παναγιώτη και επιβλέποντα τον Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δρ. Δημήτριο Πογαρίδη.

2ο Βραβείο στην εργασία (έκθεμα) με τίτλο: «Γνωριμία με το Ruspberry Pi», δημιουργό τον Δημήτριο Καλοπίση και επιβλέπουσα την συνεργάτη του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ιωάννα Μπακάλη.

3ο Βραβείο στην εργασία (έκθεμα) με τίτλο «Αυτόματος Πωλητής Καυσίμων με τη Χρήση RFID», δημιουργούς τους  Δημουλά Κυριάκο, Εμμανουηλίδου Κυριακή, Κοσκερίδη Γιάννη, Λαμπριάκο Θεόδωρο, Παπασπυρόπουλο Εμμανουήλ,  Παρασχιάκο Φώτη,  Πρώιμο Στέλιο και επιβλέποντα τον συνεργάτη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Νικολαρόπoυλο Ευάγγελο.

 

Έπαινοι για τη σημαντική προσφορά τους στο Φεστιβάλ απονεμήθηκαν, με ομόφωνη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, στους κ.κ. Μασούτη Διαμαντή, Προέδρο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., και Σεβαστίδη Χριστόφορο, Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. για την συνεχή και αδιάλειπτη χορηγία τους στα φεστιβάλ των τελευταίων πέντε ετών.

 

Οι συνεργάτες που συμμετείχαν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ:

1.   Καραμπατζάκης Δημήτριος Δρ. Ηλεκτρονικός Μηχανικός

2.   Λυτρίδης Χριστόδουλος Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

3.   Βροχίδου Ελένη Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

4.   Μπακάλη Ιωάννα, Μηχανικός Πληροφορικής

Την καρδιά του Φεστιβάλ αποτέλεσαν οι 100 εθελοντές φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ και των συμμετεχόντων Ιδρυμάτων.

 

Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καβάλας.

 

Στην επιτυχία της προσπάθειας συμμετείχαν σημαντικά με την ευγενική χορηγία τους οι παρακάτω:

1. Χορηγοί

VODAFONE με τα μπλουζάκια των εθελοντών.

Φούρνοι Φελαχίδη, ΝΕΟΓΑΛ, Μεντεσίδης Α.Ε, Supermarket Μασούτης με προϊόντα για τη διατροφή και τους καφέδες των εθελοντών στον εκθεσιακό χώρο.

Champion Security με τη νυχτερινή φύλαξη του εκθεσιακού χώρου.

Ωδείου ΝΕΑΠΟΛΙΣ στις μουσικές δράσεις του Φεστιβάλ.

The DOJO Καβάλα, iGym Καβάλα χορηγίες πολεμικών τεχνών και γυμναστικής για τους εθελοντές.

 

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ

Σημαντικότατη η προσφορά των ΜΜΕ της περιφέρειας ΑΜΘ:

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: Ράδιο Energy, Χ-Radio, Studio 7, Πρωινή FM, Ράδιο Ενήμερος, ALPHA Radio, στο κόκκινο, Ράδιο Νεάπολις.

Εφημερίδες: Έβδομη, Νέα Εγνατία, Πρωινή, Καθημερινός Τύπος, Ενήμερος, Καβάλα, Νεάπολις

Τηλεοπτικοί σταθμοί: CENER TV, STAR Βόρειας Ελλάδας, ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ. www.i2fest.gr

 

Οικονομικά στοιχεία του Φεστιβάλ: 

Ο Προϋπολογισμός 7ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

ΤΕΙ Καβάλας

2.000€

Περιφέρεια ΑΜΘ

3.000

Δήμος Καβάλας

  500

Γενικό Σύνολο Δαπανών

5.500

 

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις καταθέσεις απόψεων στο βιβλίο επισκέψεων των εκπροσώπων των σχολείων:

 

2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Μια σπουδαία προσπάθεια, που ενθουσιάζει τους μαθητές, παράλληλά με τη γνώση που τους προσφέρει, ανοίγοντας δρόμους για το παρόν και το μέλλον. Και όλα αυτά συνδυάζονται σε μια άριστη διοργάνωση. Συγχαρητήρια!

 

12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Θερμή υποδοχή από τους εθελοντές. Η έκθεση είχε σπουδαία εκθέματα. Καταπληκτική εμπειρία. Μπράβο για την υπέροχη δουλειά! Μας άρεσε πολύ η όλη δουλειά. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ!

 

18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, με καταπληκτική ξενάγηση, πάρα πολλά εντυπωσιακά εκθέματα. Μας άρεσε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε!

 

1ο Δημοτικό Σχολείο Περάμου

Πραγματικά πολύ σπουδαία δουλειά με αξιόλογες κατασκευές φοιτητών με την εποπτεία των καθηγητών τους. Θερμά συγχαρητήρια!!!!

 

3ο Γυμνάσιο Καβάλας

Πολύ αξιόλογη προσπάθεια και φιλική προσέγγιση στους μαθητές. Ευχαριστούμε πολύ!

 

4ο Γυμνάσιο Καβάλας

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και τις πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες εργασίες που παρουσιάζετε. Ήταν όλα πολύ ωραία! Πολύ ωραία εμπειρία!

 

Μουσικό Γυμνάσιο Καβάλας

Συγχαρητήρια και πάλι! Για μια ακόμη φορά φέρατε τους μαθητές μας κοντά στην πληροφορικής και την ταχνολογία.

 

5ο Γυμνάσιο Δράμας

Συγχαρητήρια για την εφευρετικότητα και την ξενάγηση νέων ανθρώπων που μας εντυπωσιάζουν συνεχώς για την αγάπη τους στο αντικείμενο που σπουδάζουν και όχι μόνο. Ευχαριστούμε!

 

6ο Γυμνάσιο Δράμας

Ενδιαφέροντα εκθέματα, ωραία ξενάγηση, πολύ καλή οργάνωση. Ευχαριστούμε!

 

Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

Συγχαρητήρια για την άριστη διοργάνωση , για τις κατασκευές. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.

 

2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

Πολύ καλή ευκαιρία δίνεται στους μαθητές να γνωρίσουν και να εκτιμήσουν την τεχνολογία. Συνεχίστε την προσπάθεια και θα σταθούμε αρωγοί στο έργο σας. Επιζητούμε τη συνεργασία μαζί σας γιατί μόνο έτσι θα οδηγηθούμε στην ανάπτυξη. Μια πολύ ωραία προσπάθεια που ενθουσίασε τους μαθητές. Σας περιμένουμε.

 

5ο Γυμνάσιο Σερρών

Ιδιαίτερη σύγχρονη και ενδιαφέρουσα δράση. Ευγενέστατη και οργανωμένη παρουσίαση και ξενάγηση.

 

1ο Γυμνάσιο Χορτιάτη-Ασβεστοχώρι

Ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Μπράβο σε φοιτητές καθηγητές.

 

1ο ΓΕΛ Καβάλας

Κάθε χρονιά θαυμάζω τη δουλειά και τον ενθουσιασμό σας. Συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία.

 

5ο ΓΕΛ Καβαλάς

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές των δημιουργιών και των παρουσιάσεων! Υποδείγματα επινοητικότητας, εφευρετικότητας και στοχευμένης εργασίας!

 

3ο ΓΕΛ Ξάνθης

Στο φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλές αξιόλογες εργασίες ρομποτικής. Το μεράκι και η προσωπική προσπάθεια είναι πηγή έμπνευσης για μας και τους μαθητές μας. Εξαιρετική ήταν επίσης και η οργάνωση και η φιλοξενία. Ευχαριστούμε!

 

Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής

Πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση. Έδωσε νέες ιδέες στους μαθητές μας για καινούργιες δημιουργίες. Ευχαριστούμε πολύ!

 

2ο ΓΕΛ Σερρών

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Συνεχίστε να εμπνέεται τα παιδιά μας.

 

1ο ΓΕΛ Κιλκίς

Πολύ ενδιαφέρον για άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ. Συγχαρητήρια στα νέα και φρέσκα μυαλά για τις καινοτομίες! Πολύ καλή και η διοργάνωση! Η επίσκεψη του σχολείου μας έχει γίνει θεσμός!

 

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Καβάλας

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!! Ενδιαφέροντα εκθέματα. Ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή υποδοχή και την ξενάγηση.

 

2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της έκθεσης για τις εργασίες τους. Πολύ καλή δουλειά!

 

 

Με εκτίμηση

                                                                              

Καθηγητής Δημήτρης Πογαρίδης

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

 

          Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.