Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Μαϊου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων του τόπου μας.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.